ROBIN zoekt development, marketing & customer success talent!

ROBIN Hiring

ROBIN is een snel groeiend tech & consultancy bedrijf in eCommerce customer service. We helpen retailmerken om met persoonlijke online service het verschil te maken en meer te verkopen.

In Nederland en België werken ruim 100 toonaangevende retailers met ROBIN, waaronder bijvoorbeeld America Today, Menatwork, Cruyff Classics, Futurumshop, Body&Fit, Travelbags, Rivièra Maison, Shoeby & Foto Konijnenberg.

Bij ROBIN zijn we niet alleen trots op onze klanten, maar met name trots op de manier waarop zij onze software gebruiken. Wat ROBIN anders maakt dan andere software leveranciers is dat we – op basis van een uitgekiend proces en een vooraf vastgestelde roadmap – intensief met onze klanten samenwerken om succes te realiseren.

ROBIN kantoor

Voordat we van start gaan met een nieuwe klant, definiëren we samen doelstellingen. Na de implementatie fase, gaan we samen aan de slag om ‘Key Performance Indicators’ te optimaliseren. Denk, naast klanttevredenheid, bijvoorbeeld aan: engagement ratio (het percentage bezoekers dat contact opneemt), sales conversie en gemiddelde orderwaardes.

Ons Manifest eindigt met de woorden: “Wij dagen je uit.”

En dat geldt niet alleen voor hoe we met onze klanten omgaan, maar ook voor hoe we met elkaar omgaan!

Met een team van 14 mensen werken we momenteel keihard verder aan het succes van onze klanten en ons product dat hierbij maximaal moet faciliteren. Vanwege de enorme groei in klanten gaan we ons team uitbreiden. Durf jij het aan?

We zijn op zoek naar toppers voor de volgende functies:

Software Test Specialist
(met focus op automated testing)

Jr. Software Developer
(met ambitie om .NET, C#, Azure en Machine Learning guru te worden)

Jr. Customer Success & Support coördinator (VACATURE VERVULD)
(de help tijger van kantoor die alle klanten kent en zorgt dat doelstellingen on track blijven)

Marketing automation manager (Guru/Rookie) (VACATURE VERVULD)
(de commerciële, tech savvy, lead generation data geek met oog voor advertising & gevoel voor content)